Oxfilé med potatiskaka
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 150 g smör
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 msk hackad timjan
  • 0.5 st citron
  • 700 g potatis
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 st ägg
  • salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 300 g tomater
  • 2 st avokador
  • 1 st rödlök
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.