Räkpasta med mascarpone och spenat
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 1 st gul lök
  • 25 g smör
  • 1 dl fiskbuljong
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 2 tsk finrivet citronskal
  • 2 msk citronsaft
  • 150 g mascarponeost
  • 100 g babyspenat
  • salt och svartpeppar
  • 200 g extra stora räkor
  • 1 msk olivolja
  • babyspenat
  • dillkvistar
  • ev några oskalade räkor
  • citronklyftor
  • 300 g pasta Sås 1 st gul lök 25 g smör 1 dl fiskbuljong 1 dl torrt vitt vin 2 tsk finrivet citronskal 2 msk citronsaft 150 g mascarponeost 100 g babyspenat salt och svartpeppar 200 g extra stora räkor skalade 1 msk olivolja Servera med babyspenat dillkvistar ev några oskalade räkor citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.