Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar. Potatiskaka. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar. Potatiskaka. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssåsoch en gorgonzolakräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Tillagade oxfilé med hasselbackspotatis och till det en gudomlig rödvinssås. Lägg på plåt med bakplåtspapper och kör in i ugnen med en smör klick på varje potatis
Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak med löken. Rödvinssås. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
Sila, smaka av med salt och blanka av med en klick smör. Du kan också använda koncentrerad fond eller buljongtärning, men då måste den spädas ut med vatten till önskad mängd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.