Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar. Potatiskaka. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar. Potatiskaka. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssåsoch en gorgonzolakräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak med löken. Rödvinssås. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Dela smöret i klickar och lägg i bunken med den kalla stekta löken. Se till att smöret är rumstempererat när du börjar arbeta med det, då går det smidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.