Muffins med jordnötter och choklad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 11.5 dl strösocker
  • 12 st ägg
  • 11 dl mjölk
  • 14 dl vetemjöl
  • 11.5 tsk bakpulver
  • 150 g jordnötter
  • 175 g mjölkchoklad
  • 12 msk kakao
  • 125 g smör
  • 1100 g färskost
  • 14 dl florsocker
  • 113 st hallon
  • 150 g mjölkchoklad
  • 1 mynta
  • 1150 g smör 1.5 dl strösocker 2 st ägg 1 dl mjölk 4 dl vetemjöl 1.5 tsk bakpulver 50 g jordnötter 75 g mjölkchoklad 2 msk kakao Frosting 25 g smör 100 g färskost 4 dl florsocker Garnera med 13 st hallon 50 g mjölkchoklad mynta Ugn: 175°Vispa smör och socker poröst med ­elvisp. Vispa i äggen, ett i taget. Rör i mjölk, mjöl och bakpulver.
  • 1 Grovhacka jordnötter och choklad. Blanda ner nötter, choklad och kakao i smeten och fördela den i muffinsformar eller muffinsbleck.
  • 1 Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter. Låt svalna.
  • 1 Frosting: Vispa smör och färskost fluffigt med elvisp. Vispa i florsockret lite i taget.
  • 1 Garnering: Bred frostingen på muffinsen och garnera med hallon, choklad och mynta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.