Rabarberpaj

Få saker är lika synonymt med sommar som en klassisk rabarberpaj. Finns det något härligare än att traska ut barfota i gräset och rycka loss rabarber från trädgårdslandet?

knäckig rabarberpaj krämig rabarberpaj frasig rabarberpaj lyxig rabarberpaj rabarberpaj lchf smulig rabarberpaj klassisk rabarberpaj syrlig rabarberpaj ljuvlig rabarberpaj rabarberpaj pajskal
In the making byc
Bilden kommer från receptet KNÄCKIG RABARBERPAJ MED MANDEL av In the making byc

Topprecept för rabarberpaj just nu

Visa alla topprecept för rabarberpaj

Sommarfavoriten rabarberpaj


Rabarberpaj är en av våra mest omtyckta pajer. Den sköna kombinationen av sött och syrligt är en given vinnare. Se till att balansera rabarberns syrlighet med rätt mängd socker för att få till en underbar efterrätt.

Det är också trevligt att kombinera rabarbern med sommarens andra godsaker. Rabarberpaj med jordgubbar är exempelvis en klassiker.

Rabarberpaj kan göras på en mängd olika sätt. En klassisk smulpaj går alltid hem och är enkel att svänga ihop. Eller varför inte testa att göra en rustik fransk galette på rabarber? En annan favorit är att ha i brynt smör i pajen, det ger en härlig nötig smak som passar fint till fyllningen. Rarberpaj med kokos är också en vinnare

Ett annat tips är att baka rabarberpaj under lock på grillen - perfekt till sommarens alla grillfester! En skopa len vaniljglass är det perfekta tillbehöret till en ljummen och god rabarberpaj och blir pricken över i:et.

Toppkommentarer i rabarberpaj

Mamma Myrans knäckiga rabarberpaj
4

“Ser mycket gott ut! Ska kanske testa när min diet slutat!”

Se recept
Rabarberpaj med kolatäcke
12

“Ta bara liiite ingefära eller ingen alls”

Visa alla 3 kommentarer
Knäckig rabarberpaj
0

“Jättegod, 30 min i ugnen”

Se recept
Knäckig rabarberpaj
5

“Jättegod, 30 min i ugnen”

Visa alla 2 kommentarer
Knäckig rabarberpaj med kardemumma
52

“Knäckig och god”

Se recept
rabarberpaj med kardemumma
36

“Hur kan en göra den h vegansk? Vore roligt att se en sådan version av receptet!”

Se recept