Kycklinggryta

Grytor är verkligen toppen för den som vill få tid över till annat än att hacka, steka och filéa. De sköter sig själv på spisen och du får tid över till annat. En smarrig kycklinggryta är med andra ord ett utmärkt alternativ som passar till både vardags och fest.

thaikycklinggryta krämig kycklinggryta mustig kycklinggryta het kycklinggryta kryddig kycklinggryta vitlöksdoftande kycklinggryta gräddig kycklinggryta lätt kycklinggryta currydoftande kycklinggryta jättegod kycklinggryta

Kycklinggryta - mångsidigt och gott


Kycklinggryta är en rätt som de allra flesta tycker om. Kyckling fungerar dessutom med de allra flesta smakkombinationer. Kycklinggryta med curry, kycklinggryta med bacon eller kycklinggryta med mango - det finns en mängd recept att välja mellan.

En kycklinggryta kan göras på antingen en hel kyckling som du delar i lite mindre bitar eller på filéer. Ett tips är att använda kycklingens lårfilé, det är ett saftigare alternativ till bröstfilé. En kycklinggryta är också ett bra val om du har rester att ta tillvara på. Det är tacksam rätt som är lätt att variera utifrån vad du tycker om och vad du har hemma i kylskåpet.

Pot au feu är ett exempel på en klassisk fransk gryta som kan göras på kyckling. Den innehåller bland annat vitt vin, vitlök, färska örter och härliga primörer. En kycklinggryta som du kan variera utifrån vad som är i säsong.

Leta gärna efter nya recept på kycklinggryta för att få inspiration till nya smaker!

Toppkommentarer i kycklinggryta

Kycklinggryta med svamp- och gräddsås
16

“Väldigt god kycklinggryta. Går bra med champinjoner om du inte har kantareller!”

Visa alla 2 kommentarer
Kycklinggryta i krämig cidersås
15

“Ser ju sjukt gott ut”

Se recept
Fransk kycklinggryta med svamp
422
Krämig kycklinggryta med Grana Padano
19

“Ganska smaklös. Gjorde klart kycklingfiléerna i ugnen och hällde på såsen sen.”

Se recept
Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat
68

“Grillad kyckling, pastavatten, citronzest och massa parmesan? Chili till”

Visa alla 3 kommentarer
Recept: Kycklinggryta
154
caarina61
caarina61 kommenterade på Recept: Kycklinggryta

“Under bar God.”

Se recept