Bananpannkaka

Bananpannkaka är en populär rätt och det är inte så svårt att förstå varför. Pannkaka gjord på banan och ägg är gott, näringsrikt och enkelt att göra. De smarriga pannkakorna passar perfekt att servera till lyxig helgfrukost eller som ett snabbt mellanmål.

fluffiga bananpannkakor nyttig bananpannkaka bananpannkaka ägg bananpannkakor choklad bananpannkaka mjölk bananpannkaka kokosmjölk bananpannkakor havregryn bananpannkaka kokosolja bananpannkaka mjöl bananpannkakor rismjöl
mykitchenstories.se
Bilden kommer från receptet Bananpannkakor av mykitchenstories.se

Topprecept för bananpannkaka just nu

Visa alla topprecept för bananpannkaka

Bananpannkaka - nya trendiga frukosten


Vissa recept på bananpannkaka innehåller endast två ingredienser: Banan och ägg. I andra recept ska man addera exempelvis linfrön, havregryn eller fiberhusk. Bananpannkaka kan även smaksättas på en mängd olika sätt - testa exempelvis att blanda i lite kanel eller vaniljpulver. Ett tips är att steka bananpannkakorna i kokosolja, det ger en god smak till pannkakorna. Är det svårt att få kakorna att hålla ihop kan du göra plättar istället.

Den som har semestrat i Thailand känner också igen den bananpannkaka som serveras i gatustånd i nästan varje hörn. Dessa pannkakor är fyllda med banan och serveras gärna med kondenserad mjölk. Tunna, mjuka och krispiga på samma gång. Blunda och du kan nästan låtsas att du befinner dig på betydligt varmare breddgrader.

Toppkommentarer i bananpannkaka

Bananpannkakor (vegan)
7

“Jag använde bikarbonat och en skvätt i citron. Blev superbra! :)”

Se recept
Bananpannkakor / Paleo Pannkakor
14

“Jag skulle vilja ha receptet”

Se recept

Senaste recepten för bananpannkaka