Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
oxfilé,. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Om du gör en fyrkantig, avlång potatiskaka, skiva upp denna i lagom bitar vid servering. Lägg i oxfilénoch fördela ut resten av vitlöken, klickar av smöret samt rosmarin
Oxfilén stekte jag i skivor och saltade och pepprade. Rotsakerna bestod av potatis, palsternacka och morot och de rostade jag i ugnen tillsammans med en matsked olja, timjan och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.