Oxfilé med potatiskaka, konjakssås och sparris
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g mjölig potatis
  • 1/2 gul lök
  • 100 g babyspenat
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 150 g fetaost
  • 2,5-3 dl vispgrädde
  • salt, peppar, vitlökspulver
  • spraysmör + ströbröd*
  • 50 g smör
  • 1/2 gul lök
  • 1/2 morot
  • 1 dl konjak
  • 1 msk viltfond
  • 1 dl grädde
  • 0,5 dl vatten
  • 2-3 msk ljus redning
  • salt, peppar
  • 150 g haricots verts
  • 1 knippe grön sparris
  • 25 g smör
  • salt
  • 900 g oxfilé, rostas eller ryggbiff (4 skivor)
  • salt, peppar
  •  
  • Potatiskaka
  •  
  • Konjakssås
  •  
  • Smöriga gröna bönor och sparris
  •  
  • Kött

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.