Om du gör en fyrkantig, avlång potatiskaka, skiva upp denna i lagom bitar vid servering. Lägg i oxfilénoch fördela ut resten av vitlöken, klickar av smöret samt rosmarin
Stek brödskivorna i smör, fortsätt med att peppra och salta oxfilén samt stek filén i ca 1½ min på varje sida, placera filéerna på bröden, täck med kantarellstuvningen och toppa med några skivor Västerbottensost. 8 skivor oxfilé ca 1½ cm tjocka. 8 msk gräddstuvade kantareller
Oxfilé. Avsluta med balsamvinäger och låt det sjuda ytterligare en minut. Vispa sönder den tillsammans med den varma mjölken, lite i taget, till en slät puré
Hetta upp en stekpanna och lägg i kantarellerna. Jag bestämde mig i stället för att använda varsin fin bit oxfilé att lägga på plankan med kantarellsås och västerbottenost ovanpå tillsammans med det klassiska spritsade moset
Jag kom hem med min fläskfilé i en svart papperspåse med en prålig logga i guld och pappret runt filén var fäst med en blå etikett med ett emblem i guld som skrek Mannerström
oxfilé,. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.