Köttfärspaj

Köttfärspaj är den perfekta middagsrätten. Här på Mytaste hittar du de bästa recepten på köttfärspaj, från de allra bästa matkreatörerna!

kryddig köttfärspaj smarrig köttfärspaj frasig köttfärspaj krämig köttfärspaj mustig köttfärspaj enkel köttfärspaj tinas köttfärspaj köttfärspaj avokado köttfärspaj kesella köttfärspaj grädde
Matklubben.nu
Bilden kommer från receptet Köttfärspaj med franska smaker av Matklubben.nu

Köttfärspaj - en riktig vardagshjälte


Tacopaj, köttfärspaj med fetaost, shepherd’s pie, köttfärspaj med champinjoner. En god paj på färs och andra godsaker går att variera hur mycket som helst. Köttfärspaj är med andra ord toppen att bjuda på till middag. Det är mättande och god mat som hela familjen gillar. En enkel köttfärspaj går snabbt att röra ihop. Har du ont om tid är det bara att köpa färdig pajdeg istället för att göra hemlagad.

Som extra bonus lämpar sig köttfärspaj också bra att äta dagen efter, pajen blir bara godare när smakerna får gotta ihop sig. Gör en extra stor sats och spara till matlådor som räcker hela veckan lång.

Skrolla vidare för att hitta en mängd olika recept på köttfärspaj som passar alla tillfällen, även till festliga middagar.

Toppkommentarer i köttfärspaj

Köttfärspaj, LCHF!
194

“Kommer inget recept ??????”

Visa alla 4 kommentarer