Broccolisoppa

God, nyttig och enkel att göra. Broccolisoppa är den perfekta vardagsmaten och med lyxiga tillbehör passar den precis lika bra till fest!

krämig broccolisoppa broccolisoppa lchf mixad broccolisoppa broccolisoppa grädde broccolisoppa fryst broccolisoppa mjölk broccolisoppa vin broccolisoppa curry broccolisoppa philadelphiaost broccolisoppa linser

Topprecept för broccolisoppa just nu

Visa alla topprecept för broccolisoppa

Broccolisoppa - nyttigt och smakrikt


Visste du att broccoli är en av de grönsaker som är allra bäst för hälsan? De gröna buketterna är fullproppade med härligheter som c-vitamin, mineraler och antioxidanter. En nyttig broccolisoppa är med andra ord en hit för både smaklökarna och immunförsvaret. Gör din soppa på grädde eller varför inte testa att göra broccolisoppa med kokosmjölk? Krämigt och gott!

Det är inte heller fel att servera broccolisoppa till festen, det blir en härlig förrätt. För att lyxa till rätten ytterligare kan du garnera med riven parmesan och några droppar tryffelolja. Broccolisoppa toppad med räkor eller knaperstekt bacon är också ett tips för den som vill addera något extra.

Broccoli är en viktig källa till kalcium för den som inte äter kött. Byt bara ut grädden mot exempelvis havredryck för en helt vegansk soppa.

Toppkommentarer i broccolisoppa

Krämig soppa på broccoli
174

Toppanvändare i broccolisoppa

Visa alla toppanvändare

Senaste recepten för broccolisoppa