Broccolisoppa

God, nyttig och enkel att göra. Broccolisoppa är den perfekta vardagsmaten och med lyxiga tillbehör passar den precis lika bra till fest!

krämig broccolisoppa broccolisoppa lchf mixad broccolisoppa broccolisoppa grädde broccolisoppa fryst broccolisoppa mjölk broccolisoppa vin broccolisoppa curry broccolisoppa philadelphiaost broccolisoppa linser

Broccolisoppa - nyttigt och smakrikt


Visste du att broccoli är en av de grönsaker som är allra bäst för hälsan? De gröna buketterna är fullproppade med härligheter som c-vitamin, mineraler och antioxidanter. En nyttig broccolisoppa är med andra ord en hit för både smaklökarna och immunförsvaret. Gör din soppa på grädde eller varför inte testa att göra broccolisoppa med kokosmjölk? Krämigt och gott!

Det är inte heller fel att servera broccolisoppa till festen, det blir en härlig förrätt. För att lyxa till rätten ytterligare kan du garnera med riven parmesan och några droppar tryffelolja. Broccolisoppa toppad med räkor eller knaperstekt bacon är också ett tips för den som vill addera något extra.

Broccoli är en viktig källa till kalcium för den som inte äter kött. Byt bara ut grädden mot exempelvis havredryck för en helt vegansk soppa.

Toppkommentarer i broccolisoppa

Broccolisoppa
22
Karin Else
Karin Else kommenterade på Broccolisoppa

“Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
pengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
Kontakta honom via e-post: [email protected]
Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
Tack.”

Visa alla 2 kommentarer
Krämig soppa på broccoli
211

Toppanvändare i broccolisoppa

Visa alla toppanvändare