Tryffelmajonnäs. Ansa sparrisen och dela dem på längden. Vänd sparrisen i mjöl. Frityrsmet. Blanda äggula, mjöl och öl i en bunke och vispa till en slät smet
Jag kunde inte låta bli att göra en tryffelmajonnäs att ha vid sidan om. Efter du rört samman degen kan du förbereda tomatromescon och tryffelmajonnäsen
1tryffelmajonnäs. 1pilgrimsmusslor400 g pilgrimsmussla salt svartpeppar, nymald 2 msk smör, till stekning tryffelmajonnäs 2 äggulor 1 tsk citron, färskpressad. 1tryffelmajonnäs1 tsk dijonsenap 1,5 dl matolja 2 tsk tryffelolja (eller 2 tsk färskriven svart tryffel) salt svartpeppar, nymald 0,5 krasse, till garneringTa bort den vita muskeln på pilgrimsmusslorna och dela dem på hälften eller i tre delar (beroende på storlek)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.