Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizzaoch sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade medruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Fördela ruccola över pizzan, mumsa och njut. Jag tänkte att jag skulle hjälpa dem lite på traven genom att äta pizzaoch skicka lite telepatisk coaching
Ta ut pizzanoch toppa med avokado, ruccola, grillad paprika och havssalt. Och till själva pizzanriven ost rostad paprika karl-johan (eller champinjon) purjolök avokado ruccolahavssaltKavla eller arbeta ut pizzan till önskad tjocklek och form
Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto ochpinjenötter. Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll
Lägg sedan på kycklingen på pizzan tillsammans med resten av toppingingredienserna, till sist osten, ganska glest utspridd för att det inte ska bli geggigt
Ta ut, fördela de tunna skivorna bresaola, och strö över salladsmixen. Nog vill ni väl veta vad jag gjorde med den andra halvan av pizzadegen, den som jag stoppade i frysen för att tas om hand vid senare tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.