Sås

Sås

  • 7 Recept
Dillcreme eller dillsås

Dillcreme eller dillsås

1,5 dl majonnäs. 1 dl crème fraiche. 0,5 dl hackad dill, färsk eller fryst. 1 msk citronsaft. 1 krm salt. 1/2 krm vitpeppar
Tryffelmajonnäs

Tryffelmajonnäs

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st ägg 2 tsk dijonsenap 2 tsk vitvinsvinäger 1,5 dl rapsolja 1 krm salt 0,5 tsk tryffelolja Köp receptet
Senapskräm

Senapskräm

Blanda majonnäs och senap. Vispa grädden ej för hård. Blanda grädden med dijonmajonnäsen försiktigt. Smaka av med vinäger, salt och peppar
Senapsdressing

Senapsdressing

5 msk olivolja. 2 msk vitvinsvinäger. 2 msk fransk stark senap, Dijonsenap. 1 tsk torkad oregano. 1 tsk honung eller strösocker
Zeinas kalla bearnaise

Zeinas kalla bearnaise

Blanda sedan samman alla ingredienser och låt såsen stå i kylen några timmar innan servering. crème fraiche
Creamy Curry Sauce

Creamy Curry Sauce

Currysås är barndom för mig. Häromdagen blev jag väldigt sugen på currysås, så det fick det bli. Ris och currysås är en klassiker