1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantarellereller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev. 1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar. 200 g kantarellereller annan svamp 200 g färska champinjoner
Fräs hackad lök och finhackad vitlök i en kastrull med olivolja tills löken är mjuk och blank. Tillsätt tomater, chilisås, salt, peppar och oregano och sjud såsen i ca 20 minuter
Blanda yoghurten med majonnäsen i en skål eller bunke. 2 dl matyoghurt eller turkisk yoghurt. 2 dl matyoghurt eller turkisk yoghurt 2 msk majonnäs 1,5 msk honung 2 vitlöksklyftor, hackade 1 lime, i klyftor salt peppar
Servings. 4. Cook Time. 25 Min. Indisk paneergryta med ingefära, vitlök och cashewnötter. 8. 45 Min. Créme ninon med pilgrimsmusslor, tryffelgrädde och skumpa
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.