Högrevsburgare med karamelliserad rödlök och tryffelmajonnäs
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Burgare 450 gram högrevsfärs 4 krm salt 4 krm svartpeppar Karamelliserad rödlök 4 st röd lök 2 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 tsk strösocker 0,5 dl vatten Tryffelmajonnäs 2 st ägg 2 tsk dijonsenap 2 tsk vitvinsvinäger 1,5 dl rapsolja 2 krm salt 0,5 tsk tryffelolja Tillbehör 4 st hamburgerbröd 0,5 st krispsallad 2 st kvisttomat(er) Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.