Med grönsaksbiffar är det som med grytor – de blir godare dagen efter. Jag har länge velat göra riktigt mustiga grönsaksbiffar (tänk vegoburgare på MAX) och nu såg jag tillfället
Mosa avokadoköttet tillsammans med citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Krydda med peppar. Lägg ihop burgarna med bröd, sallad, skivad tomat, lök, avokadoröra och haloumi
Smaka av med spiskummin, salt och peppar. Lägg burgarna i värmda bröd tillsammans med lite chilisås. Låt skivorna koka 1 minut i lättsaltat vatten tillsammans med haricots verts
Börja med att göra chutneyn så att smakerna blandas väl. Låt vattnet rinna av, krama ur överflödig vätska ur potatisen och rör ner den i smeten tillsammans med vitlök, lök/salladslök och majs
Vegoburgaremed klyftpotatis. Montera ihop burgarna i valfri ordning och servera med klyftpotatis. Nygrillad vegoburgare som väntar på att monteras ihop
Gillar du vegoburgare testa även burgare med korn. Jag valde koka mina bönor dag innan, men nästa dag gick det mycket fort att tillreda dessa goda vegoburgare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.