Laxfilé med duchessepotatis, gräslökssås och sparris
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portionerLaxfilé600gramlaxfilé(er) 4krmsalt2krmsvartpeppar0,5mskolivolja1mskMat & BaksmörDuchessepotatis1kgmjöligpotatis2stägg50gramMat & Baksmör0,75tsksalt2krmvitpepparGräslökssås3stSchalottenlök(ar) 25gramMat & Baksmör3dlvittvin2mskfiskfond3dlvatten1mskfärsktimjan8stvitpeppar, hel2stlagerblad3dlvispgrädde25gramMat & Baksmör1kruka(or) färskgräslök2krmsalt1krmsvartpepparSparris250gramsparris, färsk0,5tsksaltKöpreceptet
www.tasteline.com