Blanda med pepparroten och smaka av med salt. Vispa crème fraichen med lite rivet citronskal. Servera med varm kål smaksatt med lite skirat smör, persilja och salt
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Rödingfilémed äpple, gurkaoch stenbitsrom. Servera fisken toppad medgurkaoch äpple. Smaka av såsen med kajennpeppar och red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten
Röding4rödingfiléer (med skinnet kvar) olivolja salt. Smörglaserad kålrot600 g kålrot (gärna små) 1 citron, saft och finrivet skal 1 msk honung 100 g smör salt svartpeppar. Syrad grädde med forellrom4 dl smetana 100 g forellrom 1 dl gräslök, skivad salt
Blanda sedan ihop rödingenmedgurkan, melonen, pepparroten och nymalen peppar. Salta gurkanmed en nypa salt och häng av den i en chinoise eller sil i kylen
Smaksätt med forellrom, gräslök och smaka av med salt, vitpeppar och eventuellt mer citron. Servera den lågtempade rödingenmed hollandaise ochspenat-gurkan
Lägg ut rödingfiléerna på en klädd plåt, pensla med olja och salta. Ta ut fisken och servera direkt tillsammans med potatis, kålrabbiblommor, forellrom, dill och krasse
Lägg ut rödingfiléerna på en klädd plåt, pensla med olja och salta. Ta ut fisken och servera direkt tillsammans med potatis, kålrabbiblommor, forellrom, dill och krasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.