Ingredienser 1 kg delikatesspotatis 0,5 st dill i kruka 2 msk olivolja 1 nypa(or) salt 6 st rödingfilé 1 msk olja 1 nypa(or) salt 100 g smör 1 knippe krasse 0,5 st dill i kruka 6 tsk forellrom Tillbehör: 1 st kålrabbi 0,75 dl vatten 2,5 msk citronsaft 3 msk socker 100 g färskost 2 msk hackad persilja 1 nypa(or) salt Skriv ut
Lägg ut rödingfiléerna på en klädd plåt, pensla med olja och salta. Ta ut fisken och servera direkt tillsammans medpotatis, kålrabbiblommor, forellrom, dill och krasse
Röding4rödingfiléer (med skinnet kvar) olivolja salt. Smörglaserad kålrot600 g kålrot (gärna små) 1 citron, saft och finrivet skal 1 msk honung 100 g smör salt svartpeppar. Syrad grädde med forellrom4 dl smetana 100 g forellrom 1 dl gräslök, skivad salt
16 nykokta ljumma färskpotatisar. 1Skiva potatisarnaoch fördela dem på varje bröd. 1Toppa med en klick crème fraiche, rom och fint hackad rödlök. 1Garnera med gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.