Röding med forellrom, kålrabbiblommor och dillslungad potatis  | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg delikatesspotatis
  • 0,5 st dill i kruka
  • 2 msk olivolja
  • 1 nypa(or) salt
  • 6 st rödingfilé
  • 1 msk olja
  • 100 g smör
  • 1 knippe krasse
  • 6 tsk forellrom
  • 1 st kålrabbi
  • 0,75 dl vatten
  • 2,5 msk citronsaft
  • 3 msk socker
  • 100 g färskost
  • 2 msk hackad persilja
  • Ingredienser 1 kg delikatesspotatis 0,5 st dill i kruka 2 msk olivolja 1 nypa(or) salt 6 st rödingfilé 1 msk olja 1 nypa(or) salt 100 g smör 1 knippe krasse 0,5 st dill i kruka 6 tsk forellrom Tillbehör: 1 st kålrabbi 0,75 dl vatten 2,5 msk citronsaft 3 msk socker 100 g färskost 2 msk hackad persilja 1 nypa(or) salt Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.