På med matolja på en plåt, vänd rödingfiléerna på plåten så de får olja runt om. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Ugnsbakadröding. Servera rödingfiléernamed pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak. Smörj en ugnsfast form och placera rödingfiléerna i formen
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik medugnsbakad torskrygg, toppadmed räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango ochgranatäpplekärnor
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkanoch ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.