Fisk och skaldjur

Fisk och skaldjur

Bakad torskrygg med beurre blanc och knaperstekt bacon

Bakad torskrygg med beurre blanc och knaperstekt bacon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torskrygg med bacon 500 gram torskrygg 4 krm salt 2 krm svartpeppar 2 msk Mat
Lax med champinjoner, bacon & sparris

Lax med champinjoner, bacon & sparris

Förra veckan fick jag ett paket ifrån Kitchen Time med en spiromat grönsaksvarv och jag testade den direkt för jag var så nyfiken hur den funkade
Havets planka

Havets planka

Lägg en bit fisk på varje planka och skeda över såsen och servera. Skala och koka potatisen mjuk och gör ett mos
Lax i ugn med Philadelphiatäcke

Lax i ugn med Philadelphiatäcke

Salta och peppra. Ta ut och toppa med din favorittopping. En sötstark chilisås med kokosflarn är vansinnigt gott liksom soltorkad tomatpesto med pinjenötter och timjan
Helgrillad lax

Helgrillad lax

Krossa lagerbladen i en mortel och blanda med dill och persilja, olja, salt och peppar. Skala och dela gurkan på längden
Gäddpaté

Gäddpaté

Fisken flåddes, filéades och sedan lät vi den för säkerhets skull gå två gånger genom vår köttkvarn. Gustaf tycker det är vansinnigt roligt att fiska
Chiliräkor med pasta och grönt

Chiliräkor med pasta och grönt

Skala och skiva vitlöksklyftorna tunt. Fräs vitlök och chilihalvor i en blandning av olivolja och flytande margarin