fisk

fisk

  • 120 Recept
Fiskarfruns lyxiga fiskgratäng

Fiskarfruns lyxiga fiskgratäng

Koka upp lite långsamt och ringla sedan såsen över fiskbitarna. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Strö över körsbärstomaterna och ställ in i ugnen i ca 20 minuter eller tills fisken är klar och gratängen har fått fin färg
Röd currygryta med limemarinerad torsk

Röd currygryta med limemarinerad torsk

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Limemarinerad torsk 300 gram torskfilé 4 krm salt 1 st lime Röd currygryta 1 klyfta(or) vitlök 0,3 st zucchini 0,5 msk rapsolja 1,5 msk röd currypasta 200 ml kokosgrädde 0,5 dl vatten 0,8 msk japansk soja 1 krm salt 0,5 kruka(or) färsk koriander Tillbehör 1 dl jasminris Köp receptet Näringsvärde Kcal
Barilla Fusilli med kyckling, champinjoner och parmesan

Barilla Fusilli med kyckling, champinjoner och parmesan

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram Barilla Fusilli 340 gram kyckling , strimlad 110 gram lök , hackad 170 gram champinjoner , skivade 60 ml vitt vin 4 st vitlöksklyftor 300 ml matlagningsgrädde 120 ml kycklingbuljong 2 tsk olivolja 90 gram parmesan , riven 1 nypa(or) persilja , hackad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Ugnsbakad torskrygg med räk- och dillsås

Ugnsbakad torskrygg med räk- och dillsås

600 g torskrygg salt. Räk- och dillsås400 g räkor med skal 3 dl vitt vin 3 dl vatten 4 dl vispgrädde 1 gul lök 1 morot 1 selleristjälk 1 msk tomatpuré 1 kruka dill majsstärkelse, till redning 1 msk olja, neutral 25 g smör salt vitpeppar
Torskrygg med beurre blanc, råstekt sparrisbroccoli och forellrom

Torskrygg med beurre blanc, råstekt sparrisbroccoli och forellrom

600 g torskrygg salt 25 g smör färsk timjan 4 msk forellrom. Beurre blanc1 bananschalottenlök 1 dl torrt vitt vin 1 msk vitvinsvinäger 7-8 vitpepparkorn 150 g smör 0,5 dl vispgrädde 1 msk gräslök, finskuren ca 1 krm tryffelolja, med äkta arom