Kanelpannacotta. Lägg gelatinbladen i en skål med vatten. Stek bitarna i smör på medelvärme. Blanda alla ingredienser i en bunke och nyp ihop med fingertopparna till en smuldeg
Ingredienser4 port1 ½ gelatinblad1 vaniljstång1 ½ dl vispgrädde¾ dl strösocker3 dl gräddfil2 tsk malen kanel1 ½ dl lingon1 dl strösockerGör så härLåt gelatinet ligga i kallt vatten 5 min
Denna höstiga kanelpannacotta får sällskap av curden och toppas med krispiga havresmulor. I helgen delade jag ju med mig av mitt recept på en syrlig äppelcurd och nu tänkte jag ge förslag på vad den kan passa till
Man kan kombinera det här hur man vill jag hade en kanelpannacotta till och färska hallon. Kyl ner smeten så den blir kall, blanda den sedan med marängen och avsluta med att vända i grädden  som då ska vara lättvispad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.