Ugnsbakad röding med gurka, äpple, pepparrot, forellrom och krasse
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g röding med skinn (4 filéer)
  • 1 gurka
  • 1 äpple, skalat och tärnat
  • 4 rädisor, tunt hyvlade
  • 10 cm pepparrot, riven
  • olja, till plåten
  • vinäger
  • salt
  • 200 g smör, rumsvarmt
  • 1 dl vitt vin (fruktigt och oekat)
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 bananschalottenlök, finhackad
  • 50 g forellrom
  • 600 g delikatesspotatis
  • 2 krukor dill
  • 700 g röding med skinn (4 filéer) 1 gurka 1 äpple, skalat och tärnat 4 rädisor, tunt hyvlade 10 cm pepparrot, riven olja, till plåten vinäger salt
  • Beurre blanc 200 g smör, rumsvarmt 1 dl vitt vin (fruktigt och oekat) 1 msk vitvinsvinäger 1 bananschalottenlök, finhackad 50 g forellrom
  • Servering 600 g delikatesspotatis 2 krukor dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.