röding

röding

Grillad röding

Grillad röding

Lägg på rödingarna i halstret och sätt över lock. Kontrollera så att rödingarna är genomstekta intill benet
Gebratener Saibling

Gebratener Saibling

Die küchenfertigen (ausgenommenen) Saiblinge innen gut waschen und die Bauchinnenseite mit etwas Küchenpapier trocken tupfen
Rödingfilé med champagnesås, potatispuré och bakad spetskål med brynt smör och ponzu

Rödingfilé med champagnesås, potatispuré och bakad spetskål med brynt smör och ponzu

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Röding 600 gram rödingfilé 4 krm salt 2 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk Mat
Kall kokt röding med skarpsås

Kall kokt röding med skarpsås

Kall kokt rödingfilé800 g rödingfilé. potatis8 potatisar dill. Skarpsås1 äggula, hårdkokt 1 äggula, rå 1 msk vinäger 1 tsk dijonsenap 1,5 dl vispgrädde, vispad 2 msk dill, hackad 0,5 tsk salt vitpeppar