Älgfilé med gräddstuvadkål, smörstektsvamp och lingonsås | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g älgfilé
  • salt o peppar
  • 50 g smör
  • 2 st ostronskivling
  • 1 dl trattkantareller alt kantareller
  • 6 st brysselkål
  • 2 dl fint skuren vitkål
  • 1 msk smör
  • 1 dl grädde
  • 3 klyfta(or) färsk vitlök
  • krasse
  • 0,5 st gul lök
  • 1 dl råa lingon
  • 1 dl röttvin
  • 1 msk balsamico
  • salt
  • peppar
  • 3 msk grädde
  • 2 cl cognac
  • Ingredienser 400 g älgfilé salt o peppar 50 g smör 2 st ostronskivling 1 dl trattkantareller alt kantareller 6 st brysselkål 2 dl fint skuren vitkål 1 msk smör 1 dl grädde 3 klyfta(or) färsk vitlök krasse Sås: 0,5 st gul lök 1 dl råa lingon 1 dl röttvin 1 msk balsamico salt peppar 3 msk grädde 2 cl cognac Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.