Persisk kycklinggryta med saffran och granatäpplekärnor | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 st limefrukter, skalet och saften
  • 5 dl kycklingbuljong
  • 4 st kycklingfilé
  • 2 msk olja till stekning
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0,5 g saffran
  • 1,5 tsk sambal oelek
  • 1 msk maizenamjöl
  • 2 msk vatten
  • ev ytterligare salt och peppar
  • 1 knippe bladpersilja
  • 0,5 st granatäpple
  • Kokt ris
  • Ingredienser 3 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 2 st limefrukter, skalet och saften 5 dl kycklingbuljong 4 st kycklingfilé 2 msk olja till stekning 1 msk smör till stekning 1 tsk spiskummin 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 0,5 g saffran 1,5 tsk sambal oelek 1 msk maizenamjöl 2 msk vatten ev ytterligare salt och peppar Dekorering: 1 knippe bladpersilja 0,5 st granatäpple Tillbehör: Kokt ris Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.