Pasta med karljohansvamp | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g karljohansvamp
  • 2 st schalottenlök
  • 2 klyfta(or) vitlök
  • 1 dl vittvin
  • 2 dl vispgrädde, 40% fett
  • 1 nypa(or) salt
  • 1 nypa(or) svartpeppar
  • 1 nypa(or) vitpeppar
  • 1 msk kalvfond alt. grönsaksfond
  • 20 g Parmigiano Reggiano
  • 1 nypa(or) färsk persilja eller oregano
  • Ingredienser Tillbehör: 800 g karljohansvamp 2 st schalottenlök 2 klyfta(or) vitlök 1 dl vittvin 2 dl vispgrädde, 40% fett 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) svartpeppar 1 nypa(or) vitpeppar 1 msk kalvfond alt. grönsaksfond Topping: 20 g Parmigiano Reggiano 1 nypa(or) färsk persilja eller oregano Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.