Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
Skär salladslöken i tunna skivor och lägg i den med. Men sen jag blivit tvungen att ta tag i matlagningen själv så har jag faktiskt upptäckt det fina med soppor
Toppa med koriander och limeklyftor. Skiva kycklingfiléerna, ansa och skiva salladslöken. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av i ett durkslag
4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Smaka av soppan med vitlök/chili, lime och fisksås. Strimla kycklingenoch lägg åt sidan. Förbered grönsakerna genom att skala och slanta morötterna, strimla löken och skär paprikan i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.