2 vitlöksklyftor
500 g kycklinglårfilé ½ purjolök 1 msk rapsolja 2-3 tsk röd curry ½ burk konserverad ananas i bitar á 567 g 400 ml lätt kokosmjölk 1 dl ananasspad 3 limeblad 1 hönsbuljongtärning 150 g sugarsnaps, färska eller djupfrysta 2 msk mynta, färsk och hackad
Vänd ner nudlar, kyckling, salladslök, rödlök och socker-. Toppa med koriander och limeklyftor. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av i ett durkslag
Blanda jordnötssmöret och sesampastan med den ljusa sojan till en jämn smet. Lägg gurkstrimlorna på ett litet serveringsfat med kycklingstrimlorna ovanpå
Tärna paprika och strimla mynta. Servera tillsammans med gurksalladen och eventuellt jordnötsås. Dela kycklingfiléerna på längden och lägg dem i marinaden, rör om så att kycklingen blir helt täckt av marinad
Servera thaigrytanmed jasminris och isbergssallad. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Bryn kycklingstrimlorna i olja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut. Tillsätt ananas, kokosmjölk, ananasspad, limeblad och hönsbuljong
Servera med ris och en fräsch grönsallad. Dela ananasen på mitten och gröp ur köttet och skär i bitar. Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små
Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Blanda i ananasoch cashewnötter precis innan servering. Skär lökarna i klyftor och finhacka chili och vitlök
Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Carbonara med ärtor. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.