Kyckling

Kyckling

Currykyckling med ris

Currykyckling med ris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kycklinggryta 1 st rödlök(ar) 1 st röd paprika 1 msk rapsolja 550 gram strimlad kyckling 2,5 msk gul curry 1 tsk paprikapulver 3 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 1 msk kycklingfond 0,5 msk japansk soja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris , 4 port
Kokt kyckling med currysås

Kokt kyckling med currysås

Ta upp kycklingen. Späd med kycklingbuljong och grädde, lite i taget, under ständig omrörning. Häll såsen över kycklingköttet
Kokt hel kyckling med currysås

Kokt hel kyckling med currysås

Ingredienser 1 hel kyckling, ca 1,5 kg. Ingredienser 1 hel kyckling, ca 1,5 kg. ½ msk salt/liter vatten
Chicken Adobo på salladsbädd

Chicken Adobo på salladsbädd

Chicken Adobo600 g kycklingbröst 1 kycklingbuljongtärning 0,5 dl soja (thai lättsoja) 2 msk kinesisk soja 2-3 krm salt 2-3 krm svartpeppar 2-3 lagerblad 3 klyftor vitlök, skalade och hackade 1 gul lök, skalad och delad i 4 delar (medelstor) 2-3 msk vinäger (sockervinäger) 1 l vatten