IngredienserPortioner. 4 4 port ris 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 röd peppar 250 g pakchoi 1 msk olja Sås 2 msk sesamfrön 1 dl jordnötssmör 1 dl vatten 1 msk sweet chilisås 3 msk japansk soja 1 tsk ättika (12%) 4 snabbfiléer av kyckling 1/2 msk olja salt och peppar Topping 2 dl alfalfagroddar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
IngredienserPortioner. 4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pakchoi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tryck tillvitlökenmedknivenssida så klyftorna krossas lätt. Skala vitlöken. Krydda med peppar. Lägg de krossade klyftorna i buljongen medingefära, sesamolja och soja
Lägg i kokosmjölken och vispgrädden späd med vatten till rätt volym. Smaka av med salt. Hacka löken, lägg alltsammans i en stor skål eller gryta, häll på ketchup manis och curry pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.