Vänd ner nudlar, kyckling, salladslök, rödlök och socker-. Toppa med koriander och limeklyftor. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av i ett durkslag
Garnera med strimlad salladslök, limeklyftor, ärtskott och de rostade sesamfröna. Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till dressingen i en skål så att den är färdig
Antal portioner 1 port 2 port 4 port6port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
Smaka av med salt och peppar. Skär den i bitar medan fortfarande är fryst. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Blanda mangochutneynmed övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. salt och peppar. Låt marinera någon timme och servera kallt på buffé tillsammans med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.