4 3 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 9 dl svampbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 msk olivolja 3 dl carnaroli- eller arborioris 2 dl vitt vin eller matlagningsvin 250 g kastanjechampinjoner 3 msk smör 2 dl riven parmesanost salt och nymalen svartpeppar ruccola till servering Lägg till i inköpslistan
Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötteroch några cocktailtomater, låter det gott
Blanda ner ost och kronärtskocka i risotton tillsammans medruccolan. Genom att fylla på lite vätska i taget och vara flitig med att röra om blir risotton sådär krämig som man vill ha den
Späd med lite av vattnet, häll i salt och fond. Hacka lök och vitlök och fräs i olja. Fräs tomaterna och spenaten i lite olja och rör ner i riset tillsammans med osten
Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto ochpinjenötter. Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll
Avsluta med att toppa medruccola, ät och njut. Bred ut ett tunt lager tomatsås över pizzabottnen, toppa med skivad rödklök, parmaskinka och skivad buffelmozzarella
De absolut godaste är Ruccola, Prosciutto, Rostade pinjenötteroch mängder med grekisk olivolja. Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizza och sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto ochpinjenötter. (Tänk på att parmaskinka, pesto, ruccolaochpinjenötter ska på efter att den har varit i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.