Grymt god risotto. Servera med parmaskinka, ruccolaoch rostade pinjenötter. Salta och peppra efter smak och avsluta med att hälla i grovriven parmesanost
Blanda ner ost och kronärtskocka i risotton tillsammans medruccolan. Genom att fylla på lite vätska i taget och vara flitig med att röra om blir risotton sådär krämig som man vill ha den
Tea gillade risottonoch åt en STOR portion tillsammans med vita bönor. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Näringsjäst är en inaktiv jäst och framställs genom odling med en blandning av sockerrör och melass av sockerbetor
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Nu kan du blanda i smörstekta skogschampinjoner och toppa med mer västerbotten ost, ruccola, nymalen svartpeppar eller bara ha den till en köttbit eller annat tillbehör
Sparris, lök och parmesan blandas ner i risotton. Idag bjuder jag på en härligt krämig risotto. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig
Risotton serveras i djupa tallrikar. Häll olja i en traktörpanna och hetta upp den på medelvärme. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i buljongtärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.