Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto ochpinjenötter. Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll
Avsluta med att toppa medruccola, ät och njut. Bred ut ett tunt lager tomatsås över pizzabottnen, toppa med skivad rödklök, parmaskinka och skivad buffelmozzarella
De absolut godaste är Ruccola, Prosciutto, Rostade pinjenötteroch mängder med grekisk olivolja. Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizza och sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto ochpinjenötter. (Tänk på att parmaskinka, pesto, ruccolaochpinjenötter ska på efter att den har varit i ugnen
Det var verkligen länge sedan jag gjorde ett "vanligt" bröd men det är något visst medsurdegsbröd. Jag har helt och hållet snöat in på surdegsbröd just nu
Det är få saker i brödväg som är godare än ett riktigt färskt och gott surdegsbröd. Det tar (som alla surdegsbröd) några dagar att göra, men sätt igång surdegen ikväll så är det förhoppningsvis bak-klart till helgen
Det är ju så gott med färskt surdegsbröd, älskar när kanten är lite knaprig, supergott. Använder du pizza/bröd sten som jag gör så lägg upp bröden på den medföljande plåten, mjöla först och låt jäsa medans ugnen blir varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.