Idag gjorde jag en favorit medparmaskinka, champinjoner, ruccola, pestooch pinjenötter. Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll
Sila av vattnet och blanda pasta och haricots verts medpeston. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötter och några cocktailtomater, låter det gott
4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Skriv utE-postFacebookTwitterGoogle. Servera soppan medpestooch ett gott bröd. Säg något som passar bättre efter en långpromenad i vinterlandskap eller en åktur i pulkbacken än en skål med rykande het soppa med tydlig smak av fänkål ochmed lite sting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.