Ravioli med ricotta, chillifrästa kantareller, rostade valnötter och brynt tryffelsmör | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!

Ingredienser

  • 2 st Schalottenlök
  • 3 klyfta(or) Vitlök
  • 2 st Chilifrukter
  • 30 g Kantareller (torkad)
  • 250 g Ricottaost
  • 1 dl Valnötter
  • 1 näve(ar) Basilika
  • 1,5 dl Rött vin
  • 2 msk Honung
  • 50 g Smör
  • 2 tsk Tryffelolja
  • 5 dl Durumvete
  • 4 st Ägg
  • 2 msk Olivolja
  • 1 nypa(or) Salt
  • Ingredienser Fyllning: 2 st Schalottenlök 3 klyfta(or) Vitlök 2 st Chilifrukter 30 g Kantareller (torkad) 250 g Ricottaost 1 dl Valnötter 1 näve(ar) Basilika 1,5 dl Rött vin 2 msk Honung Sås: 50 g Smör 2 tsk Tryffelolja Deg: 5 dl Durumvete 4 st Ägg 2 msk Olivolja 1 nypa(or) Salt Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.