Putsa och skär oxfilén i fyra bitar. Bind upp bitarna med bindgarn runt om midjan på köttet, se bild. Gör ett kryssnitt i mitten på varje köttbit med en spetsig kniv
Krydda köttet och bryn det hastigt på båda sidor i en stekpanna med smör. Lägg löken i en kastrull tillsammans med dragon, vinäger och vatten och koka tills vätskan nästan kokat in
Bryn köttet i smör, på båda sidor, och krydda med salt och peppar. Koka ur stekpannan med öl, vatten och fond och häll över köttet, potatisen och löken
Krydda köttet och bryn det hastigt på båda sidor i en stekpanna med smör. Lägg löken i en kastrull med dragon, vinäger och vatten och koka tills vätskan nästan kokat in
Rulla ihop och fäst med tandpetare. Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Red av med maizenaredning och smaka av med salt och peppar och servera till ruladerna
varva skivad potatis med riven ost, salt och peppar, slå sist på skyn från oxfilén. Garnera med halva ananasskivor och halva tomatskivor runt kanten på gratängformen
Oxfilé. Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Oxfilé. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa hårt och väl
Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
oxfilé,. Börja med potatiskakan. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Skiva över lite smör, strö över ett lager västerbotten och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.