Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Bryn köttet i smör, på båda sidor, och krydda med salt och peppar. Koka ur stekpannan med öl, vatten och fond och häll över köttet, potatisen och löken
Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Krydda med salt och peppar. Lägg över köttet i eldfast form eller på fat med kant. Smaka av med salt. Skaka samman mjölet med grädde och rör ner det i grytan
Skär köttet i strimlor och lägg i en bunke med soja och riven ingefära. Blanda ananasjuice med kycklingfond, vatten, majsstärkelse, vinäger, tomatpuré och socker i en gryta och rör om
Låt det fräsa med några minuter. Smaka av med pressad limesaft, salt och peppar. Lägg upp grytan i en serveringsform, dekorera med räkor och musslor och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.