Sousvide är ett fantastiskt sätt att tillaga kött på. Börja med köttet. När köttet är klart i sousvide maskinen så tar du ut det och öppnar förpackningen
Sänk i så fall ner plastpåsen i ett vattenbad så all luft pressas ut och förslut med en påsklämma. Ta ut steken ur vakuumförpackningen och hetta upp en stekpanna med smör och olja
Hur mat ska tillagas, vilka viner som skall vara till vad. Dock med den lokala druvan Petit Rouge. I samband med mitt yrke är det ofrånkomligt att inte diskutera och kombinera mat och vin
1. Hacka aprikoserna fint 2. Häll alla ingredienser, i en kastrull. Småkoka ca 5 minuter. 3. använd mixerstav till att mixa det hela till en slät glaze
Berättade tidigare om att jag köpt en ny cirkulator för sousvidematlagning – dvs i vattenbad på låg värme under lång tid i vakuumpåse eller plastpåse med zipförslutning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.