Till detta ett par tjocka skivor av blomkål som jag stekt i smörolja och kryddat med salt och peppar tills de fick fin färg och fortfarande hade spänsten från det råa kvar
Gnid in hela lammstekenmed smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti. Putsa lammsteken fri från hinnor och även fett om det är mycket fett på den
Förbered mot slutet av laxens tillagningstid hollandaisesåsoch sparris. Gör såsen. Ikväll blir det lax sousvidemed perfekt kokt sparris och egen hollandaise
Serverade med de ugnsbakade rotfrukterna (potatis, palsternacka, paprika och rödlök) ochsåsen som jag gjorde av köttvätskan i plastpåsen som fick ett uppkok och redning med majzenastärkelse
Här kommer ett recept från lammstekenoch grönsakerna som jag lågtempade igår. Ta ut allt och lägg grönsakerna i en skål med tomat, sallad, vit balsamic och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.