Sous Vide lammstek med rotsakskaka och himmelsk sås
56kilo.se
56kilo.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Lammstek utan ben, ca 1-1,3 kg En kvist rosmarin
  • 3 klyftor vitlök
  • Salt & Peppar
  • 2 skivor smör
  • smör, olivolja, vitlöksklyfta att steka i sedan
  •  
  • Rotsakskaka
  • 1/2 rotselleri 1 liten rotpersilja (sammanlagt 800-900 g)
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g parmesan, riven
  • 2 ägg 3 vitlöksklyftor 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  •  
  • Rosmarin- och vitlökssås
  • 1/2 dl av lammstekskyn
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • smör att steka i
  • 1 msk färsk rosmarin, finhackad
  • 3 dl grädde
  • skalet av 1 citron 2 tsk japansk soja (tamari)
  • salt
  • svartpeppar
  • Har du lagat detta receptet?
  • Tagga @56kilo.se på instagram och hashtagga det #56kilo

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.