In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sousviden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
På kvällen kryddade jag högreven med salt, svartpeppar från kvarn och persilade. Lade en bädd av rotfrukter och chorizo mitt på tallrikarna med tunna skivor av det möra köttet ovanpå tillsammans med friterade potatishalvor (redan färdigkokta sen tidigare) och bitar av grönkål som fått åka med i oljan de sista minuterna
OBH inte kunde tänka sig att vare sig hjälpa till med garanti eller ens ta hand om och reparera den åt mig eftersom garantitiden hade passerat med tre månader
Tillagningen på det här viset resulterar i att ett annars ganska segt kött blir mört men fortfarande saftigt och passar därför perfekt för framdelsköttet från vilt och nöt
Saftigt och fantastiskt gott. Vi testade att göra hamburgare med en SousVide. Själva hamburgerköttet kom från Köttmästarn (före detta Köttbaren), ett riktigt bra ställe både för att äta middag på och handla över disk
Saftigt och fantastiskt gott. Kött ⁄ ReceptHamburgare, SousVide style med hemgjord dressing. De blir lite tråkiga i färgen annars plus att de får en snygg och god grillyta som man vill åt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.