Med ökade fall av diabetes, fetma och allmänn ohälsa måste vi ju börja tänka om. Väljer man ett bra bröd, magert kött, magrare ost och egen dressing är det tvärtom riktigt bra mat
Ikväll blir det lax sousvidemed perfekt kokt sparris och egen hollandaise. In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sousviden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
Pressa bollen till en hamburgare med en stekspade eller hamburgarpress. Lägg en ostskiva på burgaren, lägg en hamburgare över och avsluta med en till ostskiva
Sousvide är ett fantastiskt sätt att tillaga kött på. Börja med köttet. När köttet är klart i sousvide maskinen så tar du ut det och öppnar förpackningen
Cheddarostdipp/dressingmed jalpeno. Servera med era favorit tillbehör. Hamburgerdressing. Här serverad med en egen cheddarostdipp/dressing som är så mycket godare och nyttigare än det struntet man köper på burk som innehåller endast 4% ost
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till dressingen. Med bacon. Och hemlagad dressing. Bröd / Dressing / Sallad / Stekt gul lök / Burgare med smält ost / Tomat / Rödlök / Bacon / BrödMannen hoppade över dressingen men vräkte på ketchup och senap i stället
Sänk i så fall ner plastpåsen i ett vattenbad så all luft pressas ut och förslut med en påsklämma. Ta ut steken ur vakuumförpackningen och hetta upp en stekpanna med smör och olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.