I eftermiddag ska vi fortsätt med julstämningen för då ska vi nämligen handla julklappar. En annan uppgift som jag bockade av tidigare i veckan var julbaket
Vilken underbar Påskafton det har varit, sol och varmt. Har fixat lite i växthuset och tagit bort isolertältet till mina medelhavsväxter, nu räcker det med fiberväv när det blir lite frost
1. Hacka chokladen och smält den över vattenbad. 2. Vänd ner finhackad rosmarin, flingsalt och popcorn. 3. Fördela blandningen i småkaksformar och toppa med ytterligare lite flingsalt och rosmarin
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Krossa chokladen i grova bitar. Rör ner choklad och saffran i det smälta smöret efter att du har tagit bort kastrullen från plattan
Smält smör eller margarin i en kastrull. Ta bort det från värmen och tillsätt mjölken. När blandningen är fingervarm (ca 37 grader), tillsätt jästen och rör tills den är upplöst i vätskan
Surdegskex med getostkräm och jordgubbar1 förp Göteborgs Utvalda Surdeg 150 g getost (utan kanter) 0,5 dl crème fraîche 100 g jordgubbar crema di balsamico