Sous vide fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås med björnbär
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläskfilé500 g fläskfilé salt peppar smör, till stekning 1 klyfta vitlök 2 kvist färsk timjan
  • 1 Potatisgratäng med parmesan800 g potatis 1 gul lök 1 tsk salt 1 tsk peppar 1 klyfta vitlök 2,5 dl grädde 1-2 dl parmesanost, riven
  • 1 Rödvinssås med björnbär1 gul lök 1 klyfta vitlök 25 g smör 3 dl rött vin 2 msk balsamvinäger 3 msk koncentrerad kalvfond 3 kvist färsk timjan 1 dl björnbärsmarmelad salt peppar
  • 1 Till servering100 g björnbär 0,25 kruka färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.