Ikväll blir det lax sousvidemed perfekt kokt sparris och egen hollandaise. In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sousviden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
Vietnamesiska grillspettmed nötkött. Jag har tyvärr tappat bort ursprungslänken men har antecknat hela receptet här, det är ett vietnamesiskt recept med fräscha smaker och inte alls komplicerat att göra
Vi testade att göra hamburgare med en SousVide. Mecka ihop tillsammans med favoritingredienser. Måste säga att av det som vi provat att laga medSousVide så var det just hamburgare som blev godast
Sousvide är ett fantastiskt sätt att tillaga kött på. Börja med köttet. När köttet är klart i sousvide maskinen så tar du ut det och öppnar förpackningen
Sänk i så fall ner plastpåsen i ett vattenbad så all luft pressas ut och förslut med en påsklämma. Ta ut steken ur vakuumförpackningen och hetta upp en stekpanna med smör och olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.