B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Ikväll blir det lax sousvidemed perfekt kokt sparris och egen hollandaise. In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sousviden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
Oxfilé. Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak med löken. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
Helstekt oxfilé. Dela smöret i klickar och lägg i bunken med den kalla stekta löken. Se till att smöret är rumstempererat när du börjar arbeta med det, då går det smidigare
Han ville ha oxfiléochpotatisgratäng så det fick det bli. Oxfilén blev helt underbart god, alla i familjen gillar den blodig så det är inte många minuter vi kör på varje sida
Sänk i så fall ner plastpåsen i ett vattenbad så all luft pressas ut och förslut med en påsklämma. Såsen har mycket syra, men det kommer gå fint ihop med den söta purén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.