Oxfilé sous vide med potatisgratäng och tomatsalsa
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Oxfilé600 g oxfilé 0,5 dl färsk rosmarin 0,5 dl färsk timjan olivolja salt peppar
  • 1 Potatisgratäng1,2 kg potatis 1 lök salt peppar 1 kelda pastasås mild ost 5 dl grädde 4 klyfta vitlök 150 g västerbottensost, riven
  • 1 Tomatsalsa300-400 g tomat (små i olika färger) 1 gul lök 1 röd chilifrukt 0,5 dl färsk koriander 1 jalapeño 3 msk olivolja 3 msk vitvinsvinäger
  • 1 Tillbehör sallad (gärna babyspenat) pinjenötter granatäpple

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.